Екстерни Хард дискови Сите резервни делови за лаптоп: Батерии, полначи, матични плочи за лаптоп... и конечно најдобриот сервис за лаптопи во Македонија http://sezalaptop.com.mk/index.php 2018-12-18T20:00:34Z Joomla! 1.5 - Open Source Content Management Надворешни хард дискови 2011-07-03T17:16:08Z 2011-07-03T17:16:08Z http://sezalaptop.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=210%3A2011-07-03-17-16-29&catid=73%3A2011-07-03-17-15-52&Itemid=113&lang=mk Administrator info@sezalaptop.com.mk <p><img src="http://sezalaptop.com.mk/images/stories/exthdd.png" border="0" align="left" /></p> <p><img src="http://sezalaptop.com.mk/images/stories/exthdd.png" border="0" align="left" /></p>