• +389 2 613 0206 +38978201901
  • sezalaptop@gmail.com

Добредојдовте

Сè За Лаптоп

Нашите услуги

Сервис

Секогаш тука за подршка

Секогаш тука за подршка

Можеме да ги подобриме вашите уреди и да ве доведеме во модерното време со минимални трошоци.

Бидете успешни во својот бизнис

Бидете успешни во својот бизнис

Се за Лаптоп е тука да ве услужи и да ги подобри вашите перформанси на вашиот ИТ уред.

Решете го проблемот

Решете го проблемот

Се за Лаптоп е тука да ви го олесни работењето на вашиот уред,бидете во тек со времето оставете ние да се погрижиме за вашиот ИТ уред

Дефекти

Промена на Тастатура

Промена на Тастатура

Имате истурено некоја течност на вашиот лаптоп ние сме тука да го решиме вашиот проблем.

Промена на Екран

Промена на Екран

Ви има паднато лаптопот се има скршено екранот има решение.

Редовен Сервис

Редовен Сервис

Продолжете го животниот век на вашиот лаптоп

Скршени Шарки

Скршени Шарки

Најчест проблем кај лаптопите пукање на пластиките и за тоа има решение се поправа еднаш и трае засекогаш